Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/vhosts/jeannevanmidde.nl/httpdocs/_security/_authorize.php on line 10

Workshops & Cursussen

Werken in een kleine groep onder intensieve begeleiding.

  • 10 lessen op donderdagmorgen of donderdagavond.
  • eendags workshops voor volwassenen en kinderen.
  • voor een creatief feestje, personeelsdag of teambuilding, aangepast aan uw wensen:

 

Jeanne van Midde beeldhouwkunst, poppentheater en vertelkunst.

Al bijna 40 jaar werk ik met klei, keramiek, was en hout. Mijn leraar en inspirator was Frans Broers, beeldend kunstenaar uit Goirle. Ik heb mijn beelden afgegoten in aluminiumcement of af laten gieten in brons. Portretten zijn mijn specialiteit. De laatste 12 jaar maak ik ook beelden van speksteen. Dat zijn meestal abstracte vormen. Op afspraak kunt u mijn beelden bekijken in mijn huis en beeldentuin.

Toneelervaring deed ik op bij de amateurtoneelvereniging Pegasus Tilburg. Bij het Brabants Centrum voor Amateurtoneel volgde ik de opleiding Regie.  30 Jaar geleden begon ik met een eigen poppentheater met eigen gemaakte stok- en handpoppen, schimmen en levensgrote poppen.  Ik geef voorstellingen op scholen, buurthuizen, festivals, personeelsfeesten en in winkelcentra. Speciaal noem ik mijn optredens voor kinderen en volwassenen met een geestelijke beperking. Mijn grote voorbeelden op het gebied van Poppenspel zijn Cia van Boort en Feike Boschma.
Deze ervaringen en kennis wil ik doorgeven middels mij cursussen en  workshops.