Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/vhosts/jeannevanmidde.nl/httpdocs/_security/_authorize.php on line 10

Cursus boetseren en speksteen bewerken

In deze cursus van 10 lessen ben je vrij om het boetseren af te wisselen met raspen en schuren van een zachte speksteen.
Omdat er wordt gewerkt in een kleine groep ( gemiddeld 6 cursisten)  kan ik veel individuele aandacht geven. Dat maakt het mogelijk om uw eigen startdatum te bepalen en een persoonlijk programma op te stellen.
Ik heb als poppenspeelster met allerlei materialen en technieken gewerkt. Ik maak beelden in keramiek, speksteen, brons, aluminiumcement en polyester die je kunt bekijken in mijn huis en beeldentuin. Mijn specialitiet is het maken van portretten.

Een knipkaart van 10 lessen van 3 uren kost 185,= Euro  Deze kaart is 12 weken geldig. Het bedrag is inclusief het gebruik van het aanwezige gereedschap. Klei, speksteen, armatuur en ander materiaal zijn aanwezig en worden apart berekend.

 

De cursus vindt plaats in mijn Theaterwerkplaats in het Cultureel Centrum Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1 in Goirle

 

Naar keuze kunt u de cursus volgen op

  • donderdagmorgen van 09.30 u. tot 12.30 u 
  • donderdagavond van 19.30 u. tot 22.30 u

De cursus start op donderdag 9 september 2010.